Navodila

Spoštovani kupci!

S sledečimi navodili vam želimo olajšati nakupovanje v spletni trgovini Nano elektronika: 

 1. Za uporabo spletne trgovine je potrebno ustvariti uporabniški račun. Uporabniški račun si ustvarite v rubriki registracija. Vnesite zahtevane podatke in prejeli boste podatke za prijavo v spletno trgovino. Z povezavo v prejetem elektronskem sporočilu aktivirate pravkar ustvarjen račun. Registracija je potrebna samo prvič. Za vsak nadaljni nakup se prijavite v rubriki prijava.

 2. V spletni trgovini lahko išcete izdelke na dva načina:

  • KATEGORIJE, v levem navigacijskem meniju rubrike spletna trgovina. S klikom na kategorijo, vrsto ali podvrsto dobite na voljo seznam izdelkov izbranega navigacijskega menija.

  • ISKALNIK, ki se nahaja v zgornjem delu strani. Z vnosom ključne besede v vnosno polje in klikom na lupo ali pritiskom tipke enter, dobite seznam izdelkov na podlagi ključne besede.

 3. Izdelek dodate v košarico tako, da v seznamu izdelkov kliknete na ikono košarice ali na posamezni predstavitvi produkta kliknete gumb "Dodaj v košarico". Količino izdelkov lahko spreminjate na dva načina:

  • Na predstavitvi posameznega izdelka s klikom na gumb "Dodaj v košarico" ali v seznami z klikom na ikono . Vsak klik poveča količino za 1.

  • Ko izberete željene izdelke za naročilo, kliknete povezavo na košarico na vrhu strani. Na košarici poljubno povečate količino na vnosnem polju ali odstranite izdelek iz košarice z klikom na ikono , v desnem zgornjem kotu posameznega izdelka v seznamu. Z klikom na ikono lahko poljubno dodate komentar za posamezen izdelek.

 4. Ko končate z pregledom košarice, kliknite na predogled. V kolikor še niste prijavljeni z uporabniškim računom, je potrebno to storiti pred potrditvijo naročila. Na predogledu košarice lahko z klikom na spremenite tudi naslov dostave (svinčnik). v kolikor naslov dostave na zaslonu ne odgovarja dejanskemu naslovu dostave. Z klikom na gumb naroči potrdite naročilo. Naročilo je izvedeno.

V kolikor še imate dodatna vprašanja, kontaktirajte enega od prodajalcev.

Želimo vam veliko užitkov pri nakupih v spletni trgovini Nano elektronika.