Anleitung

Spoštovani kupci!

S sledečimi navodili vam želimo olajšati nakupovanje v spletni trgovini Nano elektronika: 

 1. Za uporabo spletne trgovine je potrebno ustvariti uporabniški račun. Uporabniški račun si ustvarite v rubriki registracija. Vnesite zahtevane podatke in prejeli boste podatke za prijavo v spletno trgovino. Z povezavo v prejetem elektronskem sporočilu aktivirate pravkar ustvarjen račun. Registracija je potrebna samo prvič. Za vse ostale nakupe se boste samo prijavljali v rubriki prijava.

 2. V spletni trgovini lahko išcete izdelke na dva načina:

  • KATEGORIJE, v levem navigacijskem meniju rubrike spletna trgovina. S klikom na kategorijo, vrsto ali podvrsto dobite na voljo seznam izdelkov izbranega navigacijskega menija.

  • ISKALNIK, ki se nahaja v desnem zgornjem kotu. Z vnosom kljucne besede v vnosno polje in klikom na lupo narisano zraven iskalnika dobite seznam izdelkov na podlagi kljucne besede.

 3. Izdelek dodate v košarico tako, da iz seznama izdelkov s klikom na sliko ali ime artikla izberete željen izdelek. Na opisu izdelka kliknete na ikono () košarice, ki je oznacena na desni strani. Kolicino izdelkov lahko spreminjate na dva nacina:
  • Pri opisu izdelka s klikom na ikono košarice dodajate kolicino. Vsak klik na ikono košarice poveca kolicino za 1.
  • Ko koncate z dodajanjem izdelkov v košarico, kliknete na veliko oranžno košarico v desnem zgornjem kotu in prikazali se vam bodo vsi do tedaj dodani izdelki, kjer lahko neposredno spreminjate kolicino. Artikel odstranite z klikom na ikono () v vrstici izbranega izdelka.

 4. Ko končate z pregledom košarice, kliknite na predogled. V kolikor se niste že prvotno prijavili z uporabniškim računom, je potrebno le to storiti pred potrditvijo naročila. Na predogledu košarice lahko tudi spremenite naslov dostave (z klikom na svinčnik), v kolikor naslov dostave na zaslonu ne odgovarja dejanskemu naslovu dostave. Z klikom na gumb naroči potrdite vaše naročilo in nakup je zaključen.

V kolikor še imate dodatna vprašanja, kontaktirajte s prodajalcem.

Želimo vam veliko užitkov pri nakupih v spletni trgovini Nano elektronika.